Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Öztürk kardeşler ile kiteboard heyecanı

Dünyada 15 yıldır, Türkiye'deyse özellikle son 10 yılda hızla gelişmekte olan kiteboard, diğer adıyla uçurtma sörfü, güçlü bir uçurtma ve küçük bir board ile sörfçüye su üzerinde özgürce hareket etme olanağı sağlıyor. Özgürlüğüne düşkün kiteboardcular için ise Akyaka, son yılların cazibe merkezi haline geldi. Geçtiğimiz günlerde KiteMercedes by Bilge Öztürk okulunun sponsoru olan Mercedes- Benz Türk, Akyaka'da özel bir kiteboard etkinliği düzenledi. Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Direktörü Şükrü Bekdikhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Mercedes-Benz olarak sponsorluklarımız hep uzun soluklu oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 20 yıldır, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun ise 15 yıldır sponsorluğunu üstleniyoruz. Son yıllarda Mercedes-Benz'in ürün gamında yaşanan dönüşüm, bizim daha genç bir kitle ile bir araya gelmemizi sağladı. Bu yeni kitle ile daha yakın olabilmek adına spora verdiğimiz desteği farklı bir alana daha kaydırdık. Böylece Türkiye'de olduğu kadar uluslararası arenadaki başarılarıyla da adından söz ettiren Bilge Öztürk'ün tecrübesiyle Kiteboard'a destek vermeye başladık" dedi.

SABIRLI BİLGE
Bilge Öztürk, milli sporcu kimliği ve başarılarıyla kiteboard sporunun Türkiye'de yaygınlaşması için büyük çaba harcıyor. Her öğrencisiyle tek tek ilgileniyor. Benim gibi denge problemi fazla olan öğrencileri düşünün; ne kadar sabırlı olduğunu anlayabilirsiniz. Okuldaki herkes çok samimi, Bilge'ye "Artık aile gibi olmuş burası" dediğimde, şöyle cevap verdi: "Zaten amaçladığım şey oydu. Ailem burada, sevgilim burada, çalışanların hepsini çok seviyorum. Herkes burada mutlu çalışsın, sporunu yapsın." Kite konusunda Berna Öztürk'ün de inanılmaz başarıları var. Buraya geldiğinizde Öztürk ailesinden kiteboard şov izleyebilirsiniz. Uçma konusunda Berna bir harika, diğer kardeşleri Belda da çok iyi kayıyor.
Tüm gün verilen dersler sonunda DJ'liğini Berna Öztürk'ün yaptığı partiyle güneş batırılıyor. Burada huzur, spor, eğlence, aile sıcaklığı, doğa; hepsinin fazlası var. Kiteboard yapsanız da yapmasanız da yolunuz buraya mutlaka düşmeli.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA